Varen

Normalerwijs varen we in Utrecht, op de Vecht of op de Vinkeveens plassen. Natuurlijk kunnen we desgewenst tegen een kleine meerprijs ook de opstapplaats wijzigen naar bijvoorbeeld Amsterdam of Amersfoort. Onze sloep biedt ruime plaats aan 10 personen. Door zijn bijzondere bouw is het heerlijk comfortabel zitten. Natuurlijk is er ook de beschikking over een geluidsinstallatie en kan de kap worden opgezet indien het waait..

Arrangementen

 
 
Bas Uijlings fotografie-010.jpg

Borrel arrangement

Varen onder het genot van heerlijke wijnen en tapas (maagvullend). Bij deze vaartocht zal de schipper voor alles zorgen.

Aantal gasten: min. 5 en max. 10 gasten
Kosten: €69,50 per persoon
Vaartijd: ongeveer 3,5 uur

 
Bas Uijlings fotografie-029.jpg

Diner arrangement

Vaartocht met schipper en maatje. Tijdens het varen geniet u van heerlijke wijnen en fingerfoods (maaltijd vervangend).

Aantal gasten: min. 5 en max. 8 gasten
Kosten: €86,50 per persoon
Vaartijd: ongeveer 3,5 uur

 

 

Bas Uijlings fotografie-008.jpg

Kosten

Onafhankelijk van het aantal gasten kost een dagdeel (ongeveer 3,5 uur) varen met de sloep inclusief de schipper, vaartocht, eten & drinken en wijnproeverij €425,-. Bij meer dan vijf gasten wordt bij elke extra persoon €80,- betaald. Bij zakelijke boekingen exclusief en privé inclusief.

Bij slecht weer..

Omdat we nauw samenwerken met een van de beste wijnbars van Nederland, Zuster Margaux, kan bij minder goed weer worden uitgeweken naar de lounge van Zuster Margaux. Hier zal een private dining met bijpassende wijnen geserveerd worden. Zo gaat uw evenement altijd door op de datum dat u het heeft gepland.

Betaling en voorwaarden

Bij de reservering dient een aanbetaling gedaan te worden van €250,- (of 50%). Het restant kan op de dag zelf per pin of cash betaald worden. Afwijken van de aantallen kan nog twee dagen van te voren.